Coins stimuleren shoppen

Op 28 april 2017, over deze onderwerpen: Ronse sterk merk®, Samen ondernemen!

Drie maanden na de lancering krijgt de Citie app in Ronse al een update met een aantal nieuwe functies. Zo kun je via aankopen Citie Coins verzamelen die je kunt inruilen voor zwembeurten, gratis concerten of zelfs een gastronomische geschenkenmand.

Wie in Ronse gaat shoppen, kan sinds kort gebruik maken van de Citie App. Die mobiele applicatie voor je smartphone geeft je een handig overzicht van het Ronsese winkellandschap. "Momenteel zijn al zo'n 50 handelaars aangesloten", zegt schepen van Lokale Economie Brigitte Vanhoutte (N-VA). De app laat tevens toe om zogenaamde Citie Coins sparen. De Citie Coins zijn een beloningssysteem per winkel die je kan inwisselen voor leuke extra's. Een soort digitale klantenkaart dus . "Nieuw is dat men vanaf 1 mei ook Citie Coins kan verdienen bij verschillende stadsdiensten, waaronder de bibliotheek, het zwembad, de dienst toerisme, 't Rosco en het CC De Ververij."

 

Geschenkmand

Wie 10 coins weet te verzamelen, zal gratis een cd of dvd kunnen ontlenen in de bib, 15 coins zijn dan weer goed voor een gratis zwembadbeurt. Maar er is ook meer te verdienen. Wie uiteindelijk 150 coins bijeen sprokkelt, krijgt een gratis ticket voor een voorstelling in CC De Ververij en 200 coins leveren zelfs een gastronomische geschenkmand op.

De stad zal de app voortaan ook gebruiken voor het kenbaar maken van evenementen. De fysieke Citiekaart zal volgende week in de bus vallen bij iedere Ronsenaar via het magazine Inzicht. De Citie App was eerder al beschikbaar en is gratis verkrijgbaar voor zowel iPhone als Android.

Bron: Het Laatste Nieuws

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is