N-VA Ronse stelt de top 3 voor

Op 13 oktober 2017, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

1 jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen stelt N-VA Ronse de top 3 van de lijst voor en geven we de aftrap voor de precampagne. Schepen Brigitte Vanhoutte wordt de eerste vrouwelijke lijsttrekker, OCMW-voorzitter Wim Vandevelde is de nummer 2 en Aaron Demeulemeester nummer 3. Daarmee kiest de N-VA voor een diverse top 3 met bestuurlijke en maatschappelijke ervaring, dossierkennis, competentie, gedrevenheid, politiek idealisme en jeugdig enthousiasme. Kortom, een sterke top die de nek durft uit te steken en de schouders zet onder het project van N-VA Ronse. Als één ploeg zullen we de Ronsenaar overtuigen van ons project voor de stad. 

De juiste mensen

Kersverse lijsttrekker Brigitte Vanhoutte verduidelijkt haar engagement: ‘We hebben al heel wat bereikt, maar er is nog werk aan de winkel. De koers die we nu volgen, moeten we in het belang van de Ronsenaar aanhouden. Maar er mag nog een tandje bijgestoken worden om van Ronse een sterk merk te maken op het vlak van werkgelegenheid, onderwijs, veiligheid, re-urbanisatie,… Het is mijn ambitie om als lijsttrekker ons team in 2018 met veel enthousiasme, positieve energie en verbondenheid naar een schitterend resultaat te leiden en om kandidaat-burgemeester een bron van inspiratie te zijn voor elke Ronsenaar’.

Wim Vandevelde situeert zijn keuze: ‘De voorbije jaren hebben we hard gewerkt om 1 van de meest vooruitstrevende zorgsites uit te bouwen. Wij waren de initiatiefnemers van het belangrijkste en meest omvangrijke dossier van deze legislatuur. Ik zie nog tal van mooie projecten. Denken we aan een coherent taalbeleid om het Vlaamse karakter van onze stad uit te dragen, een doordacht en evenwichtig integratiebeleid, een inspirerend onderwijsbeleid,  de uitwerking van een ingrijpend re-urbanisatieplan voor de stad,… Omdat de goesting er nog steeds is en omdat ik zeer graag oplossingen zoek in moeilijke en complexe dossiers, koos ik ervoor me opnieuw kandidaat te stellen’.

Aaron Demeulemeester geeft aan: ‘Ik blik met veel tevredenheid terug op mijn keuze voor de politiek. De bestuursploeg doet het heel goed en er werden veel zaken gerealiseerd waar ik fier op ben. We hebben met de stad enorme sprongen vooruit gemaakt. Het is met deze verwezenlijkingen en het engagement van onze afdeling dat wij ons steeds op maat van Ronse zullen inzetten. Ik zal met 110% geloof, 150% goesting en al mijn energie mijn schouders zetten onder een nieuw traject van 6 jaar N-VA Ronse. En dit in mijn gekende stijl: ondernemend, bevlogen, positief en met zin voor realiteit’.

 

De juiste koers

In 2012 werden de politieke kaarten ingrijpend door elkaar geschud. De N-VA heeft constructief meegewerkt aan een ambitieus bestuursakkoord waarin oplossingen worden aangereikt om een drastische ommekeer te realiseren.

Het werk is zeker nog niet af. Veranderen gebeurt niet van vandaag op morgen. We zitten op de juiste koers om de uitdagingen aan te gaan. Ronse moet verder uitgroeien tot een stad waar het aangenaam is om te wonen, te werken, te ondernemen en te ontspannen. Wij maken werk van een veilige, aantrekkelijke en bruisende stad met oog voor innovatie en een permanente dialoog met alle Ronsenaars. Een dynamische stad in permanente ontwikkeling en met het respect voor onze identiteit.

Op 14 oktober 2018 zal N-VA Ronse er opnieuw staan. De N-VA is de garantie om de omwenteling voor Ronse verder gestalte te geven. De N-VA staat voor een integere en krachtdadige politiek. Voor politici met een visie die zeggen waar het op staat en doen wat moet. Voor politici die creatief handelen, out of te box denken en durven beslissen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is