Angélique Syroit kiest voor N-VA Ronse

Op 7 augustus 2012

Angélique Syroit stelt zich kandidaat op de N-VA lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. N-VA Ronse is bijzonder opgetogen over deze moedige beslissing van Angélique.  Zij is een ondernemende vrouw met persoonlijkheid en visie.

Angélique nam eerder een politiek engagement op.  De wijze waarop ze dit mandaat diende in te vullen, strookte niet met haar visie over de invulling van een politiek mandaat.  Zij stelde haar mandaat dan ook opnieuw ter beschikking en nam tijdelijk afscheid van de politiek.

Angélique is niet over één nacht ijs gegaan.  Zij heeft meermaals geluisterd naar het project van de N-VA voor Ronse.  Zij reikte eveneens haar inzichten aan en lichtte haar standpunten toe.  Er bleken zeer veel raakpunten te zijn met de visie van de N-VA Ronse. Vanuit die vaststelling is uiteindelijk, met steun van haar directe omgeving, de ambitie gegroeid om een engagement op te nemen.

Angélique beklemtoont dat zij respect heeft voor andere meningen en strekkingen.  Iedereen  verdient respect.  Zij wil meewerken aan een project voor Ronse en voor de Ronsenaars.  Dàt is haar grote drijfveer. Omdat zij zeer veel houdt van deze stad.

Zij zal streven naar rechtlijnigheid en naar rechtvaardigheid in de beslissingsprocessen.  Binnen N-VA zal zij mee waken over de uitvoering van het politieke project dat is uitgetekend binnen het bestuur van de N-VA Ronse. Tenslotte is zij ervan overtuigd dat wij respect mogen vragen voor de typische Ronsese identiteit.  De bekommernis over de volgende generaties is een oprechte bekommernis van Angélique.

Zij wil mee ijveren met de N-VA Ronse om de kiezer ervan te overtuigen dat in deze stad de kentering enkel en alleen kan slagen als er structurele en gedurfde keuzes kunnen gemaakt worden. Daarvoor zal een sterk beleidsteam nodig zijn.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is