Bernard Van Den Daele kiest voor N-VA Ronse

Op 28 juni 2012

Het bestuur van N-VA Ronse meldt met oprechte fierheid dat Dhr. Bernard Van Den Daele een engagement opneemt als lijstduwer voor de N-VA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Het bestuur en de leden van N-VA Ronse uiten in eerste instantie een grote vorm van respect en dankbaarheid ten opzichte van Bernard Van Den Daele. Deze beslissing van Bernard is het resultaat van vele intense gesprekken over de toekomst van onze stad. Telkens opnieuw stelden wij vast hoe verrijkend een gesprek met hem kan zijn.

De kandidatuur van Bernard Van Den Daele ondersteunt volop het verhaal van N-VA Ronse over ethiek en geloofwaardigheid in de politiek. Beide waarden vormen één van de speerpunten in ons betoog over Ronse. Velen onder ons herinneren zich nog de episode toen hij als Schepen van Openbare Werken ontslag nam toen bleek dat het bestuur opnieuw wilde inzetten op de uitbouw van een zoveelste sociale wijk te Ronse… op de Kloef. Hij betaalde toen zelfs zijn wedde als Schepen terug. Toen reeds haalde Bernard argumenten aan die vandaag de dag brandend actueel zijn. Hij heeft er immers nooit voor teruggedeinsd om de vinger op de wonde te leggen. Daarbij werkt hij steeds voorstellen uit die effectief een oplossing aanreiken. Deze getuigen steeds van
een stevig onderbouwde visie over de mogelijkheden en de oplossingen voor Ronse. Bernard betekent zo een absolute meerwaarde voor N-VA Ronse.

Bernard is een man met een grote dosis aan politieke ervaring en hij beschikt over een indrukwekkend netwerk. Hij wil zijn ervaring ten dienste stellen aan de jonge ploeg die vandaag aan de N-VA Ronse gestalte geeft. Hij geeft aan dat de dynamiek en het enthousiasme hem overtuigen om de lijst van de N-VA te Ronse volop te steunen.

Wij brachten u reeds op de hoogte dat wij op zondag 1 juli 2012 vanaf 11u, in de Parochiezaal van Klijpe, onze zomerbrunch organiseren. De voorzitter van het Vlaams Parlement, dhr. Jan Peumans, houdt de tafelrede en zal de afdeling en Ronse een hart onder de riem steken.

Wij wensen jullie nogmaals uit te nodigen om met ons het glas te heffen. Heel wat mensen die op onze lijst zullen staan, zijn er aanwezig.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is