Diependaele durft, ook in Ronse!

Op 6 maart 2023, over deze onderwerpen: Algemeen bestuur, Algemene Partijwerking
Diependaele Durft N-VA Ronse Vlaamse Ardennen

Op 30 maart 2023 ontvangen we onze streekgenoot en Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed, Matthias Diependaele. Hij geeft dan meer tekst en uitleg over de politieke actualiteit en werpt een blik op de uitdagingen in 2024.

2019 was voor onze regio een belangrijk moment. Toen Matthias Diependaele uit Zottegem deel uitmaakt van de Vlaamse Regering hebben we opnieuw een minister uit de Vlaamse Ardennen. Matthias draagt Ronse en de Vlaamse Ardennen een warm hart toe. Dankzij hem zijn een aantal belangrijke dossiers in een stroomversnelling gekomen. Denken we aan de doortrekking van de N60, de erkenning van de Vlaamse Ardennen bij de regiovorming, de renovatie van de Sint-Hermes Basiliek, de hervormingen binnen de sociale huisvesting,…

In deze uitdagende tijden is het duidelijk dat we meer dan ooit nood hebben aan mensen die durft én daadkracht toont. Of het nu gaat over onze identiteit, onze economie en onze toekomst: Diependaele durft… zaken te benoemen om ze aan te pakken en dus te verbeteren.

Praktisch: 

  • Donderdag 30 maart 2023 - 20:00 u.
  • Hotel Remington (J. Ferrantstraat 10 – 9600 Ronse)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is