Licht in zicht

Op 21 december 2021, over deze onderwerpen: Algemene Partijwerking

Het einde van een woelig 2021 komt eraan. Het is de donkerste periode van het jaar, maar er is licht in het vooruitzicht. De dagen worden stilaan opnieuw wat langer. Het jaareinde is traditioneel een periode van jaaroverzichten, statistiekjes en bezinning.

Nu we halverwege de zes jaar lokale bestuursperiode zijn, is het voor N-VA Ronse tijd om even stil te staan bij onze verwezenlijkingen. We realiseerden al fl ink wat punten uit het bestuursakkoord en ook voor de komende drie jaar staat nog heel wat ingepland. Al onze gemeenteraadsleden en in het bijzonder onze drie schepenen Brigitte, Aaron en Wim staan dagelijks ter beschikking voor alle Ronsenaars. Hebt u vragen voor een van onze mandatarissen? Aarzel dan niet om hen aan te spreken. Ze nemen met plezier uw vragen en bedenkingen mee en zullen samen met u oplossingen proberen te vinden. Wij kijken alvast uit naar een boeiend en politiek uitdagend 2022!

We wensen iedereen prettige feestdagen toe! Kom even tot rust en geniet van de warme gezelligheid in de familiekring. De allerbeste wensen voor een gezond en voorspoedig 2022!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is