N-VA Ronse stelt haar lijst en programma voor

Op 10 september 2012

Zaterdag 8 september stelde N-VA Ronse haar volledige lijst en programma voor aan de lokale pers. De N-VA staat er met 29 gedreven Ronsenaars die samen in de bres springen voor hun stad en haar inwoners.

Onze voorzitter Paul Carteus (28ste plaats Gem., 3de plaats prov.) reageerde opgetogen, ‘N-VA Ronse is een sterk team dat voluit gaat voor Ronse’. Het voorwoord van Paul Carteus was een korte tijdslijn van de weg die we hebben afgelegd en hoe we tot hier geraakt zijn, hoe we van een leeg blad tot een programma zijn gekomen,… Het is die kracht van verandering die N-VA Ronse bedoelt.

Lieven Dhaeze (3de plaats Gem.) gaf meer tekst en uitleg bij de vijf krachtlijnen die N-VA Ronse vooropstelt. Hieronder krijgt U alvast een kort overzicht van de vijf krachtlijnen waarmee wij naar de kiezer stappen:

  1. Vlaamse Verankering
  2. Ronse, sterk merk ®
  3. Geen immigratie zonder integratie
  4. Samen ondernemen!
  5. Laat Ronse niet links liggen

Het uitgewerkt programma kan U weldra vinden op onze website.

Nadien lichtte Wim Vandevelde (lijsttrekker Gem.) de kandidaten toe aan de pers. Stuk voor stuk gedreven Ronsenaars. Van politieke ervaren ‘rotten’ in het vak tot jonge wolven, die samen als een (h)echt team naar de kiezer stappen. De diversiteit op onze lijst is zeker een troef voor Ronse en haar inwoners.

Als afsluiter nam Matthias Diependaele (peter N-VA Ronse, lijsttrekker Gem.  N-VA Zottegem) het woord. Hij benadrukte nogmaals de ernst van de verkiezingen voor Ronse en alle andere gemeenten. ‘N-VA wil lokale verankering, omdat het verandering wil op het niveau dat het dichtst bij de bevolking staat, het lokale’.

N-VA Ronse, de kracht van verandering.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is