Ronse zorgt voor extra sfeerverlichting in de straten

Op 7 november 2020, over deze onderwerpen: Vrije Tijd
Ronse zorgt voor extra sfeerverlichting in de straten

Onder de noemer #ZORGVOORLICHT roept uw krant in deze donkere dagen op om licht te brengen. Het Ronsese stadsbestuur is het initiatief genegen, lijkt het. Het stadsbestuur van Ronse heeft beslist om nu al extra veel sfeerverlichting en kerstverlichting uit te hangen. Een beetje licht in donkere dagen, het is mooi meegenomen nu we allemaal in ons kot moeten blijven. 

De verschillende stadsdiensten hebben samengewerkt om in de Ronsese straten extra verlichting te voorzien. “Het coronavirus en de lockdown zetten dit jaar een domper op de eindejaarsvreugde. Net daarom moet elk extra licht zorgen voor verbondenheid”, zegt schepen Aaron Demeulemeester (N-VA). In verschillende straten hangen nu lampionnen en op pleintjes zijn al verlichte kerstbomen te zien. “Nu de dagen korter worden en sociaal contact sterk beperkt is, kan licht helpen om de komende periode en de strenge maatregelen door te komen.” 

De stad heeft 15.000 euro geïnvesteerd in de sfeervolle verlichting. Heel wat creaties zijn door de elektriciens van de stad gemaakt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is