David Vandekerkhove kandidaat Vlaams Parlement

Op 11 februari 2019, over deze onderwerpen: Algemene Partijwerking

Voor de Vlaamse verkiezingen van 26 mei 2019 duidt de N-VA Ronsenaar David Vandekerkhove aan als kandidaat. Vandekerkhove zal op plaats 13 staan, wat een échte strijdplaats is. “Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen hebben we met N-VA Ronse een schitterende score neergezet”, aldus Vandekerkhove. “Het is dan ook met heel veel enthousiasme dat ik deze uitdaging aanga.

Op 26 mei trekken we met z’n allen naar de stembus om een nieuw Vlaams, fedraal en Europees parlement te verkiezen. Eind december 2018 schoof N-VA Ronse David Vandekerkhove naar voren als Ronsese kandidaat. De nationale partijwerking bekrachtigt vandaag deze kandidatuur. Vandekerkhove staat op plaats 13 voor het Vlaams Parlement.

Het Vlaamse bestuursniveau is Vandekerkhove niet vreemd. “Tijdens mijn job als communicatiemedewerker van Vlaams minister-president Geert Bourgeois volgde ik verscheidene Vlaamse dossiers op. Vanuit die ervaring groeide mijn interesse voor het Vlaams Parlement”, aldus David Vandekerkhove. De Ronsese kandidaat zal zich vooral focussen op dossiers over onderwijs, werk en media.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is