Verkiezingsprogramma N-VA Ronse

Op 1 september 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Ronse verandert.

Na 6 jaar keihard werken staat onze stad er vandaag beter voor. Met deze bestuursploeg hebben we een trendbreuk met het verleden gemaakt en wordt Ronse een stad met uitstraling. Wij varen de juiste koers!

Deze verwezenlijkingen geven vertrouwen voor de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal willen vooruitgaan. Ronse staat nog voor enorme uitdagingen. We hebben nog veel te doen en moeten we ambitieus zijn. Overal ligt er werk op ons te wachten. Wij houden ook de toekomst in de gaten en willen de volgende generaties niet opzadelen met een zware erfenis en schuldenlast.

De N-VA is de beste garantie om dit werk verder te zetten. De oplossingen uit het verleden hebben hun tijd gehad, nu is het tijd om een versnelling hoger te schakelen. Wij zijn er klaar voor om het roer over te nemen.

Ronse laat ons niet koud. Wij willen vooruit met onze stad. Wij zetten ons in om onze stad mooier te maken. Dat doen we voor alle Ronsenaars. 

Veranderen doen we nooit met grote woorden, maar steeds met kleine daden en het geloof en enthousiasme om er samen voor te gaan. 

Wat kunnen we niet allemaal bereiken wanneer we als Ronsenaars een gemeenschappelijk doel naar voren schuiven en samen vastberaden blijven doorzetten? Ronse heeft nood aan mensen die geloven in hun stad, die hun verbeelding willen inzetten en die creatief nadenken. Aan Ronsenaars die vernieuwende ideeën koesteren en out of the box durven denken. Kortom, mensen die hun verantwoordelijkheid nemen. N-VA Ronse heeft een sterk verhaal en een unieke visie op onze stad. De N-VA is de beste garantie om dit waar te maken.

Nu mogen we niet opgeven. We moeten ons pad verder volgen, gestaag en met een duidelijk doel voor ogen. Wij zijn vastberaden en zullen doorzetten. Ik kan dat niet alleen. Een team van 28 gedreven Ronsenaars staat achter mij. Wij hebben de afgelopen jaren bewezen dat we met visie en ambitie besturen. Zo hebben we het verschil gemaakt.

Nu is het de tijd. Wij hebben de juiste visie, de gedreven mensen, de ervaring en de daadkracht om de uitdagingen van de toekomst verder aan te gaan. 

Wij rekenen daarvoor ook op uw steun.

 

Lees hier ons volledig verkiezingsprogramma (.pdf) of onze 25 prioriteiten voor Ronse. Wens je een afgedrukt exemplaar? Contacteer ons op onze contactpagina

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is