Stad en lokale handelaars delen cadeaubonnen uit

Op 18 januari 2021, over deze onderwerpen: Economie

De spaarkaartactie van de stad Ronse is een succes gebleken. Er zijn 19.000 ingevulde spaarkaarten ingediend. "Meteen een bewijs dat er meer dan ooit lokaal gewinkeld werd", zegt schepen van Lokale Economie Brigitte Vanhoutte (N-VA).

De eindejaarsperiode gaat in Ronse steevast gepaard met een spaarkaartactie. Per aankoopschijf van vijf euro kregen de shoppers een stempel en met een volle kaart met tien stempels maken ze kans op cadeaubonnen. Uit de twee overvolle inzameldozen zijn nu veertig winnaars geloot. Het prijzenpakket bestaat uit 1.250 euro aan Kadobonnen Ronse, 30 waardebonnen ter waarde van 50 euro geschonken door de lokale handelaars en vier pakketten geschonken door de marktkramers. De winnaars zullen door de stad Ronse op de hoogte gebracht worden.

Shoppen met bv's

Ook de actie Personal Shopper is ondertussen een klassieker. Uit de 170 deelnemers zijn vier winnaars geselecteerd die mogen gaan shoppen met bv's Kadèr Gürbüz en Udo. "Dat zal doorgaan van zodra de coronamaatregelen versoepeld worden en funshopping opnieuw is toegestaan", verduidelijkt schepen Vanhoutte.

De winnaars ontvangen ook een Kadobon Ronse ter waarde van 250 euro. 

 

Bron: HLN

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is