Tamara en Bob uit Thuis geven shoppingadvies aan Fleur, Thibault, Marleen en John

Op 11 september 2022, over deze onderwerpen: Economie

De elfde Modeshow van de Unie der Handelaars kon op het Rooseveltplein rekenen op de medewerking van de weergoden en acteurs Tamara en Bob uit Thuis die shoppingadvies kwamen geven.

In samenwerking met de Unie der Handelaars en Unizo mocht schepen van Lokale Economie Brigitte Vanhoutte (N-VA) vier mensen gelukkig maken met een waardebon van 250 euro. Ze konden die gebruiken om hun kleerkast aan te vullen en kregen daarvoor twee Bekende Vlamingen mee als adviseurs. De rol van Personal Shopper werd ingevuld door Tine Priem en Christophe Haddad die u ook kent als Tamara en Bob uit de VRT-soap Thuis.

De twee volwassen gelukkigen waren Ronsenaars John Verstraeten, de duivel uit de Fiertelprocessie en Marleen D’Haeze. Bij de jongeren mochten Fleur uit Ronse en Thibault uit het Limburgse Herk-de-Stad op koopjacht met de bekende televisiekoppen.

Fans

Dat die inderdaad bekend zijn, bleek al snel. De tocht van boetiek naar winkel werd regelmatig gestopt door fans die met de acteurs op de foto wilden. In de Wijnstraat geloofde Christiane Lambrecht (86) uit Aspelare bij Ninove haar ogen niet toen ze ineens Christophe Haddad zag voorbijlopen. “Ik kijk al naar Thuis van de allereerste aflevering en ik heb er niet één gemist. Ik ben in Ronse omdat er familieleden naar hier zijn verhuisd. Maar ik had geen idee dat hier een modeshow plaats vond en al zeker niet dat ik hier acteurs uit mijn geliefkoosde serie zou ontmoeten, zomaar op het trottoir.”
Christophe zelf vond het allemaal geweldig en toonde zich behalve een zeer vlotte babbelaar ook een goede adviseur. Dat gold in nog sterkere mate voor Tine. Het resultaat was heel veel glunderende gezichten op het einde van de middag bij het afsluitende glas in kapsalon L’Odace.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is