Vier samen met ons de Vlaamse feestdag!

Op 6 juli 2017, over deze onderwerpen: Afdelingswerking, Vlaamse Verankering

Aan de vooravond van 11 juli wenst het bestuur van N-VA Ronse jou en jouw familie een schitterende en inspirerende Vlaamse feestdag toe.

De Vlaamse overwinning op 11 juli 1302 was een unieke, bijna onmogelijk gebeurtenis. Een sterk symbool voor de Vlaamse daadkracht. Meer dan 700 jaar later viert Vlaanderen op dat moment feest. Het is een gelegenheid waar we stilstaan bij het verleden, maar vooral bij de toekomst. De weg die Vlaanderen op een paar generaties heeft afgelegd is gigantisch. Dit geeft ons vertrouwen voor de toekomst. In Ronse beseffen we maar al te goed dat onze toekomst in Vlaanderen ligt.

Ter gelegenheid van onze Vlaamse feestdag nodigen we u graag uit op vrijdag 7 juli om 18 uur voor een academische zitting in het stadhuis (Grote Markt 12). Gastspreker is Peter De Wilde, administrateur-generaal van Toerisme Vlaanderen en voorzitter van het Davidsfonds. Daarna serveren we op de Grote Markt frieten met Vlaamse stoverij en om 20.30 uur is er ‘Ronse Zingt’ in het Bruulpark. Alle informatie over de festiviteiten vindt u hier.

Toon dat Vlaanderen jou na aan het hart ligt en laat op 11 juli een leeuwenvlag wapperen.

Maak er een fijne Vlaamse feestdag van!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is